Hlavní obsah

Kladno změní logo! Jak se vám líbí noví Jágrovi Rytíři?

Praha
Aktualizováno

Aktuální sezonu, v níž si jako jediný cíl stanovili návrat do extraligy, ještě dohrají se současným logem, od příštího ročníku se ale budou hokejisté Kladna prezentovat už s logem novým, které je součástí modernizace klubové identity.

Foto: Rytíři Kladno

Hokejisté Kladna budou mít od příští sezony upravené logo.

Článek
Fotogalerie

Tvar a podoba nového loga, které schválil hrající majitel Rytířů Jaromír Jágr, sice zůstanou stejné, od 1. května se ale změní barvy. „Podoba a základ zůstanou stejné, jen už nebude barevné, ale složené jen z tmavě modré a bílé," prohlásil na pátečním brífinku Rytířů jejich tiskový mluvčí Lukáš Jůdl.

„Ač se ta barva může zdát jako černá, není tomu tak. Opravdu je tmavě modrá," řekl marketingový manažer Rytířů Adam Soukup.

„Jedná se o modernější vizualizaci loga a my ho nechtěli měnit úplně. Po téměř deseti letech si však zasloužilo obléct novější kabát," doplňuje Jůdl.

Změn doznají i dresy na novou sezonu, ať už bude pro Kladno extraligová, nebo jen prvoligová. Nové dresy klub plánuje představit později.

Do letošního play off, které pro Kladno začne přesně za týden čtvrtfinálovou sérií proti dosud neznámému soupeři, půjdou Rytíři s kampaní s heslem "Věříme", které budou používat i v dalších letech.

Reklama

Související témata: