Hlavní obsah

Majiteli českého prvoligového klubu došla trpělivost: Rušíme tréninky, nemá to žádný význam!

Krčí se na posledním místě tabulky první ligy, z 28 odehraných zápasů vyhráli v základní hrací době jen čtyři a získali pouhých šestnáct bodů. Vrcholem frustrace pak byl debakl 0:10 na ledě Sokolova, po kterém majiteli hokejové Kadaně Petru Klímovi došla trpělivost a přistoupil k radikálnímu a ojedinělému kroku.

Foto: Josef Pešout

Šéf hokejové Kadaně Petr Klíma.

Článek

„Za to, jakou ostudu hráči předvedli v utkání se Sokolovem, kdy prohráli poměrem 0:10, jsme se rozhodli, že zrušíme do víkendového kola tréninky," oznámil bývalý vynikající útočník a vítěz Stanley Cupu s Edmontonem z roku 1990 na oficiálních stránkách kadaňského klubu.

Trhači se znovu sejdou na ledě až v sobotu, kdy je v rámci dohrávaného druhého kola Chance ligy čeká domácí souboj s pražskou Slavií.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Trhači Kadaň (@trhacikadan)

„Je důležité, aby se všichni probrali, protože za tyto výkony si nezaslouží být na ledě. Za mé aktivní kariéry, když jsme se vraceli s Jihlavou z prohraného klání 2:3, si v autobuse po cestě zpět nikdo nedovolil ani otevřít oči, natož špitnout," pokračoval v ostrém tónu dnes šestapadesátiletý Klíma.

„Ze Stanislava Neveselého jsme měli absolutní respekt, po zápase jsem raději předstíral, že mi něco spadlo pod nohy a sklonil se, abychom se nepotkali pohledem a já nedostal vyhazov. Dokud budou panovat takovéto výsledky, nemá žádný význam, aby tým trénoval," uzavřel majitel téměř 800 startů v zámořské NHL.

Reklama

Související témata: