Hlavní obsah

Přerovský hokejista bude měsíce mimo hru. Soupeřova brusle mu způsobila vážné zranění

Praha

Zranění k hokeji patří, ale některá mohou hráče vyřadit i na několik měsíců. Tento stav nyní prožívá přerovský útočník Jiří Goiš, který ve čtvrtek nedohrál zápas se Šumperkem. Odstoupit musel už v první třetině, když mu způsobila zranění nohy soupeřova brusle.

Foto: Facebook: HC ZUBR Přerov

Hokejový útočník Přerova Jiří Goiš skončil v nemocnici, zasáhla soupeřova brusle.

Článek

Šumperk nakonec vyhrál v Přerově 6:2. Goiš v 9. minutě dohrál za šumperskou brankou Řezáče, ale domácí útočník tento souboj neustál, dokonce pro něj byla připravena nosítka.

„Nemyslím, že nás to nějak rozhodilo, žádné zprávy jsme neměli, až trenér nám řekl po zápase, co se stalo," okomentoval incident pro klubovou televizi spoluhráč Jakub Svoboda.

„Velmi ošklivé chvíle si ve čtvrtečním zápase proti Šumperku prožil útočník Jiří Goiš. V první třetině mu soupeřova brusle způsobila vážné zranění nohy a musel neprodleně do nemocnice. Doba rekonvalescence potrvá několik měsíců, během nich bude vousatý křídelník Zubrům citelně chybět. Jirko, drž se!" zveřejnil klub v pátek dopoledne informaci na svém webu.

Jedenatřicetiletý útočník spojil svoji kariéru především se Zlínem a Přerovem, ve kterém poslední roky pravidelně nastupuje. V minulém ročníku první ligy odehrál 49 zápasů a připsal si 14 bodů (7+7) za přerovské Zubry.

Reklama

Související témata: