Hlavní obsah

Prozatímní řešení. Slavii povede Veber, na střídačku se postaví i legenda klubu

Praha

Vedení hokejové Slavie má pro nejbližší dny jasno. Tým po odvolání trenérů Martina Štrby a Jiřího Doležala dočasně povedou sportovní manažer Jiří Veber a bývalý skvělý bek Pavel Kolařík. Pražský klub o tom v pátek informoval na svých oficiálních internetových stránkách.

Foto: Profimedia.cz

Slavii povede dočasně Jiří Veber.

Článek

Veber, jenž v sezoně 2015/2016 dovedl korejský Anjang k titulu v Asijské lize, působí v klubu také jako hlavní trenér slávistické juniorky. Asistenta mu dělá právě Kolařík, který patří k legendám slávistického hokeje.

Vyjma dvou sezon v Bostonu a deseti startů za Kladno oblékal červenobílý dres celou kariéru. Za Pražany válel dvacet sezon, pod koučem Vladimírem Růžičkou byl řadu let pilířem obrany a s mužstvem slavil dvě extraligová zlata.

Veber s Kolaříkem se nyní postaví i na střídačku áčka, které v sobotu od 15 hodin hostí v rámci 21. kola Chance ligy Šumperk.

Slávisté si v zápase pokusí vylepšit náladu po předchozích nevydařených výsledcích. Z posledních pěti utkání vyhráli jediný a aktuálně figurují na desáté příčce tabulky. Po minulé sedmigólové náloži v Sokolově skončili u týmu zmiňovaní Štrba s Doležalem.

Pražané pracují na výběru nového trenérského dua. Do té doby povedou mužstvo Veber s Kolaříkem a do sobotní bitvy proti Drakům mohou nasadit i novou akvizici. Ze Znojma přivedli Adama Sedláka. „Jeho příchodem reagujeme na velkou marodku v našich obranných řadách. Jedná se o důrazného obránce, od kterého očekáváme, že přispěje ke zkvalitnění naší defenzivy," uvedl Veber pro klubový web.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články