Hlavní obsah

Výhra 14:0? Na to se nedá nic říct, smál se po rekordním vítězství útočník Litoměřic

Praha

Nasypat soupeři čtrnáct gólů a dokonale jej znemožnit. To se povedlo hokejistům Litoměřic v první Chance lize, v roli obětního beránka byla poslední Kadaň. Hrdinou utkání byl útočník Peter Jánský, jenž vstřelil Trhačům čtyři góly a připsal si i stejný počet asistencí. Že by to utkání ale zářil radostí? "Byli jsme lepší, jinak se na to nedá nic říct," mávl při hodnocení pro klubovou televizi zkušený hokejista.

Foto: Karolína Štolcová

Hokejisté Litoměřic si proti Kadani s chutí zastříleli, vyhráli 14:0.

Článek

Kdyby dal útočník v nějaké slavné lize čtyři góly a ještě si připsal čtyři asistence, byl by za hvězdu. Média by se předháněla, kdo s ním udělá zajímavější rozhovor. Jenže Peter Jánský, kterému se podobný kousek povedl proti Kadani v první Chance lize, by snad nejraději o utkání s posledním týmem tabulky nemluvil.

"Tam nic nebylo. Oni jsou v rozkladu, tým je špatný," odmítl hledat senzaci na rekordním vítězství 14:0. "Nic podobného si nepamatuji, nezažil jsem to. Byli jsme ve všem lepší. Jinak se na to nedá nic říct," pokračoval v hodnocení utkání.

Tři body se Litoměřicím v boji o osmičku náramně hodí. Tým je ve hře o postup do play off, zda se tam nakonec dostane, o tom rozhodne úterní duel na ledě Kladna. "Něco jsme si aspoň proti Kadani zkusili. Abychom uspěli, musí nám jít nohy a musíme si nastavit hlavy. Uvidíme, jak to dopadne," dodal útočník Litoměřic.

Reklama

Související témata: