Hlavní obsah

Hokejisté Znojma chtějí jednat o návratu do mezinárodní ICEHL

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejisté Znojma by se mohli vrátit do mezinárodní ligy ICEHL, ve které v minulosti deset sezon působili. Představitelé Orlů na klubovém webu potvrdili, že podporují aktivitu investiční skupiny vedené bývalým hokejistou Radimem Antonovičem a Hynkem Blahou, která chce se zástupci soutěže tvořené zejména rakouskými týmy jednat o znojemském návratu.

Foto: HC Tesla Orli Znojmo

Hokejisté Znojma, ilustrační foto.

Článek

„Orli snahu o opětovný vstup do mezinárodní ligy vítají a poskytují jí veškerou podporu. Pokud všechny strany dospějí ke společné dohodě, jsou připraveni usilovat o opětovný vstup do ICEHL již pro nadcházející ročník 2024/25,“ uvedli představitelé moravského klubu v tiskové zprávě.

Znojmo hrálo ligu známou dříve pod označením EBEL s roční přestávkou v letech 2011 až 2022. Před dvěma lety se Orli vrátili do českých soutěží, vyhráli druhou ligu a postoupili do první. Letos však z druhé nejvyšší domácí soutěže hned sestoupili. Pokud se Znojmo nedohodne na návratu do ICEHL, je podle klubového webu připraveno hrát 2. ligu.

Reklama

Související témata: