Hlavní obsah

Jde do tuhého! Vedení Košic vsadilo na netradiční řešení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Touha po zisku mistrovského titulu je v hokejovém týmu z Košic převeliká. K rozhodujícímu sedmému utkání semifinálové série play off proti Slovanu, které je na programu dnes od 18:30 v Bratislavě, totiž košický celek zvolil na poměry na Slovensku velmi netradiční způsob dopravy: už den před zápasem přiletěl do Vídně a odtud se přesunul krátkou jízdou autobusem do slovenské metropole.

Foto: Profimedia.cz

Radost košických hokejistů po výhře 4:2 v šestém semifinále play off slovenské ligy nad Slovanem Bratislava.

Článek

Do Bratislavy ve velkém stylu, píše o neobvyklém leteckém přesunu košických hokejistů server deníku Nový čas. Semifinálová série mezi oběma týmy v nejvyšší hokejové soutěži u našich východních sousedů dospěla do rozhodujícího sedmého duelu a v něm může hrát roli každý detail. I proto v rámci šetření sil a regenerace po vyčerpávajícím šestém utkání, které v neděli skončilo po obratu výhrou Košic 4:2, se vedení týmu rozhodlo k nezvyklému kroku.

Místo únavné zhruba pět hodin trvající cesty autobusem na více než 400 kilometrech mezi oběma městy zvolilo elegantní a rychlé, ovšem současně i dražší řešení. Zda se investice klubu vyplatila, bude jasné dnes večer.

Na svého soupeře už čeká ve finále Nitra, která ve druhé semifinálové sérii vyřadila úřadující obhájce titulu ze Zvolena v poměru 4:2 na zápasy.

Reklama

Související témata: