Hlavní obsah

Brankář Vojtek i posila Bobček jdou z Třince na farmu v Šumperku

TŘINEC

Hokejový gólman Martin Vojtek a slovenský obránce Igor Bobček putují na úvod sezony z Třince na farmu v prvoligovém Šumperku, kde budou dočasně vypomáhat formou hostování. Klub o tom informoval na svém webu.

Článek

Při dalším zužování kádru Ocelářů na úvod extraligy tak nečekaně padla volba i na robustního brankáře, který doplatil na zdravotní problémy v letní přestávce. V ní se podrobil operaci kolena a dva týdny přípravy v srpnu zmeškal kvůli virovému onemocnění.

Trenéři Pavel Marek s Břetislavem Kopřivou proto rozhodli, že do sezony vstoupí s dvojicí nových gólmanů Tomáš Duba - Peter Hamerlík a Vojtek se bude rozchytávat v první lize.

Na třineckou farmu do Šumperka zatím míří také obránce Bobček, kterého klub získal v létě z Nitry.

Nováček druhé nejvyšší soutěže má v tuto chvíli na soupisce už jedenáct kmenových hráčů Třince: vedle Vojtka s Bobčekem také další dva gólmany Lukáše Šrámka s Lukášem Danečkem, obránce Davida Rangla a útočníky Jiřího Haška, Tomáše Vrbu, Zdeňka Pavelka, Martina Podešvu, Jana Stebera a Jakuba Orsavu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.