Hlavní obsah

Dvojnásobný šampion extraligy s Kometou bude pokračovat v Karlových Varech

Praha

Sedmadvacetiletý hokejový forvard Tomáš Vondráček podepsal novou roční smlouvu s extraligovými Karlovými Vary, v nichž celou minulou sezonu hostoval z Pardubic. Prodloužení kontraktu se tak po Václavu Skuhravém s Petrem Koblasou dočkal i třetí člen čtvrté útočné formace Energie.

Foto: Sport.cz

Tomáš Vondráček bude pokračovat v Karlových Varech.

Článek

„Tomáš nám po příchodu z Pardubic perfektně zapadl do systému hry, jeho vazba s Petrem Koblasou a Václavem Skuhravým perfektně fungovala. Jsme proto moc rádi, že jsme se domluvili na další spolupráci. Poté, co se nám rozpadl první útok, je dobrou zprávou, že nám zůstane pohromadě tato úderná formace," uvedl pro klubový web Západočechů jejich hlavní trenér a sportovní manažer Martin Pešout.

Vondráček, jenž v uplynulé sezoně nasbíral v 46 zápasech za Energii 12 gólů a sedm asistencí, si setrvání v lázeňském městě pochvaluje. „Jsem velice rád, že jsem se s vedením Karlových Varů dohodl na dalším pokračování. Věřím, že v nové sezoně navážeme na letošní dobře rozehraný a bohužel předčasně ukončený ročník," připomíná levý křídelník kvůli koronaviru předčasně ukončenou sezonu, v níž se Karlovy Vary probojovaly do předkola play off.

Letní přípravu na novou sezonu zahájí Energie příští pondělí. Vondráček, který si extraligu zahrál i za Plzeň, Pardubice a Kometu Brno, s níž má dva mistrovské tituly, bude ale Karlovým Varům v prvním extraligovém kole proti Mladé Boleslavi chybět.

Z rozhodnutí disciplinární komise totiž dostal dodatečný trest a pozastavení činnosti na jedno soutěžní utkání za faul na Oscara Eklunda v prvním zápase předkola play off proti Hradci Králové.

Reklama

Související témata: