Hlavní obsah

Fanoušci trápícího se Kladna vyslali Jágrovi jasný vzkaz: Fandíme tak, jak vedeš klub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jejich tým jim radost na ledě nedělá, a tak si kladenští fanoušci při utkání s Vítkovicemi našli vlastní zábavu. V hledišti při dohrávce 16. kola byl k vidění karneval a volná zábava. Ti nejvěrnější přišli v kostýmech, pinkali si s plážovým míčem nebo si natáhli síť a zahráli si badminton. Na podporu hráčů na ledě nevydali ani hlásku a majiteli klubu Jaromíru Jágrovi vyslali jasný vzkaz.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

SESTŘIH: Rytíři Kladno vs. HC Vitkovice Ridera 0:4Video: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

Kostým banánu, rozhodčího, islamisty, plavčíka. To je jen menší výčet toho, co bylo k vidění v hledišti v průběhu utkání Kladna s Vítkovicemi. Domácí fanoušci navíc vyslali majiteli Rytířů Jaromíru Jágrovi jasný vzkaz, konkrétně choreo s nápisem „Jaromíre, fandíme tak, jak ty vedeš klub“.

Za tři dny 52letá legenda si však nápis neprohlédla. Na ledě totiž Jágr chyběl, v týdnu ho navíc čeká cesta do Pittsburghu, kde se dočká pocty v podobě vyvěšení dresu s číslem 68 pod strop místní arény. Jágr tak jistě vynechá nejméně tři další duely Kladna – ve středu s Libercem, v pátek v Brně a v neděli doma s Plzní. Právě 18. února ho čeká ceremoniál ve Spojených státech.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Kladno- Vítkovice, bitkaVideo: Tipsport Extraliga / BPA

Jediný moment, kdy se domácí příznivci nechali vtrhnout do děje zápasu, nastal v 53. minutě utkání. To jel obránce Nemčík mstít Šoustalovy zákroky na Ticháčka.

16. kolo: Kladno - Vítkovice

„Chápu jejich situaci, ale cítil jsem se jak na zápase juniorů,“ posteskl si hostující útočník Patrik Zdráhal. Jeho trefa z 19. minuty byla nejen vítězná, ale také první po téměř roce. Osmadvacetiletý útočník začal sezonu ve švédské Luleå, kde však neskóroval. Poslední gól tak dal 26. února loňského roku ještě za Litvínov proti Plzni.

Pondělních 1407 diváků byla vůbec nejslabší návštěva letošní sezony. „Jsem rád, že aspoň nějací přišli. Jinak bych na otázky odpovídal jako patnáctkrát předtím,“ procedil kladenský obránce Ondřej Slováček.

Rytíři jsou už na šestnácti prohrách v řadě a z posledních 31 zápasů se z výhry radovali pouze dvakrát. Jejich aktuální série nezdarů je třetí nejdelší v historii extraligy. Zlomit to Středočeši mohou ve středu, kdy hostí Liberec.

„Neproměňujeme šance, které bychom dávali, kdybychom byli v herní pohodě. Musíme to nějak přetnout. Říkali jsme si to po páté prohře, po desáté, ale prostě to tak je a musíme se s tím poprat,“ dodal Slováček.

Reklama

Související témata: