Hlavní obsah

Hokejista Pabiška se po 11 letech rozloučil s Mladou Boleslaví

Mladá Boleslav

Hokejový útočník Lukáš Pabiška končí po jedenácti letech v Mladé Boleslavi. Svůj odchod z klubu, s kterým mu vypršela smlouva, oznámil šestatřicetiletý hráč na instagramu.

Foto: Sport.cz

Hokejový útočník Lukáš Pabiška.

Článek

"Byl to velký kus života, který mi navždy zůstane v srdci. Přeji klubu hodně štěstí a ať pokračuje Vaše cesta za vytouženým titulem stejně tak skvěle, jako skvěle šlapala ta letošní sezona. Věřím, že to brzy vyjde," uvedl Pabiška.

Bruslařský klub skončil v základní části čtvrtý. Po předčasném ukončení extraligy kvůli pandemii koronaviru už nemohl bojovat o úspěch v play off.

Pabiška v uplynulém ročníku nastoupil jen v 17 extraligových zápasech, v nichž nebodoval. Liberecký odchovanec hrál také v první lize za Benátky nad Jizerou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Milí fanoušci, spoluhráči a kamarádi z boleslavského hokeje. Dnes je to můj poslední den 11 leté jízdy, kterou jsem v klubu BK Mladá Boleslav strávil. DÍKY ZA TO VÁM VŠEM! Díky za chvíle radostí i strastí. Díky za zkušenosti! Díky za nová přátelství. Díky vedení klubu za vždy korektní jednání. Díky za skvělou atmosféru, chorea a podporu, kterou jsem od Vás fanoušků dostával. Byl to velký kus života, který mi navždy zůstane v srdci. Přeji klubu hodně štestí a ať pokračuje Vaše cesta za vytouženým titulem stejně tak skvěle, jako skvěle šlapala ta letošní sezona. Věřím, že to brzy vyjde!! Vám všem přeji hlavně zdraví a štěstí. Pabinda 84 #bkmladaboleslav #fansmladaboleslav#skodaauto

Příspěvek sdílený Lukáš Pabiška (@pabinda_84),Dub 30, 2020 v 5:42 PDT

Během kariéry absolvoval v extralize včetně play off 652 utkání s bilancí 101 branek a 100 asistencí. Dalších 43 zápasů přidal v baráži.

Reklama

Související témata: