Hlavní obsah

Hokejisté Hradce Králové jsou v karanténě

Hradec Králové

Hokejisté Hradce Králové jsou dalším týmem, který je kvůli nemoci covid-19 mezi hráči v karanténě. Východočeši si zatím odložili tři nejbližší zápasy. Klub potvrdil informace v neděli na svých oficiálních internetových stránkách.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Hokejisté Hradce Králové budou kvůli koronaviru nuceně odpočívat.

Článek

Někteří členové A-týmu Mountfield HK zaznamenali poprvé ve středu příznaky onemocnění Covid-19, proto v pátek absolvovalo mužstvo včetně realizačního týmu testy na přítomnost koronaviru v těle. "Na základě výsledků testování nařídila Krajská hygienická stanice Královéhradeckého kraje A-týmu Mountfieldu HK karanténu," uvedl klub na internetových stránkách.

Východočechy tak čeká tréninkové i zápasové volno, utkání 2. kola proti Vítkovicím (6. října), 8. kola proti Spartě Praha (9. října) i 9. kola proti Třinci (11. října) byla odložena. O dalším postupu bude rozhodnuto podle vývoje situace a pokynů ze strany KHS.

V karanténě jsou vedle Hradce Králové v současné době rovněž hokejisté Zlína, Mladé Boleslavi, Třince, Karlových Varů, Pardubic a Litvínova. Na výsledky testů nyní čekají zástupci Olomouce a Liberce.

Kvůli tomu se z dnešního programu 7. kola extraligy neuskuteční ani jedno utkání. Hrát budou pouze hokejisté Vítkovic a Plzně, kteří si předehrávají zápas 9. kola.

Reklama

Související témata: