Hlavní obsah

Hokejisté Třince a Olomouce si v pátek předehrají únorový duel

Plánované zápasy jim odpadly kvůli karanténě v týmech soupeřů, Třinec a Olomouc se proto rychle dohodly, že se si vzájemné utkání předehrají. V pátek se v předehrávce 57. kola představí Hanáci na ledě obhájce mistrovské trofeje.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Hokejisté Třince. Ilustrační foto.

Článek

Koronavirová nákaza ruší v Tipsport extralize jedno utkání za druhým a zásahy do termínové listiny se tento týden dotkly jak programu třineckých Ocelářů, tak i Olomouce. Slezané vinou vysokého počtu nemocných v kabině soupeře nakonec nebudou moct nastoupit ve čtvrtek v domácím televizním utkání 44. kola proti Pardubicím, Olomouci odpadlo jak úterní utkání s Pardubicemi, tak páteční souboj s Litvínovem.

Kluby se proto dohodly, že v pátek na ledě Třince odehrají utkání 57. kola, které bylo původně naplánováno na neděli 27. února. „V nabušené termínové listině s ohledem na pandemickou situaci v zemi a blížící se olympijské hry hledáme každý termín, kdy můžeme hrát. Jednání s Olomoucí byla rychlá, pro naše hráče je dobře, že mohou hrát co nejdřív," říká sportovní ředitel klubu Jan Peterek.

Současně se mění také termín 42. kola, které se v Olomouci mělo odehrát v úterý 1. března. Nově se Oceláři na Hané představí v neděli 27. února od 17 hodin.

Reklama

Související témata: