Hlavní obsah

Litvínov hlásí posilu ze slovenského mistra, přichází reprezentant Gajdoš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejisty Litvínova posílí slovenský reprezentační obránce František Gajdoš, který na sever Čech přichází z mistrovské Nitry. Verva oznámila příchod dvaadvacetiletého účastníka loňského světového šampionátu, který aktuálně bojuje o start na letošním MS, na svém webu.

Foto: Profimedia.cz

Obránce František Gajdoš (vpravo) v dresu slovenské reprezentace

Článek

„S Litvínovem jsme byli v kontaktu prakticky celou sezonu a cítil jsem, že o mě organizace má velký zájem. Se sportovním manažerem Tomášem Vrábelem se navíc známe ze Sparty, to také sehrálo roli,“ uvedl Gajdoš. Spojení nahrála i početná skupina slovenských hokejistů působících v Litvínově. Rodák z Bardejova na severu Čech doplní brankáře Mateje Tomka a útočníky Andreje Kudrnu s Matúšem Sukeľem.

Gajdoš má za sebou nejvydařenější sezonu v kariéře. V 67 zápasech včetně play off nasbíral 31 bodů za šest branek a 25 asistencí. „Tímto podpisem získáváme mladého a perspektivního obránce, který nám rozhodně zvýší konkurenci v obranných řadách. Věříme, že skvěle zapadne do koncepce týmu a my mu také pomůžeme k hokejovému růstu,“ řekl generální ředitel Pavel Hynek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články