Hlavní obsah

Modrý se oficiálně stal hlavním trenérem hokejistů Brna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaroslav Modrý se oficiálně stal hlavním trenérem hokejistů Brna. Dvaapadesátiletý kouč vedl Kometu již od 4. extraligového kola poté, co po třech prohrách nečekaně rezignoval Patrik Martinec. Až dnes vedení brněnského klubu na svém webu potvrdilo Modrého ve funkci.

Foto: David Taneček, ČTK

Zleva Jaroslav Modrý a  Jiří Horáček na brněnské střídačce.

Článek

Modrý, který byl předtím Martincovým asistentem, vedl Kometu společně s Jiřím Otoupalíkem. Ten bude pokračovat jako asistent, dalším spolupracovníkem bývalého obránce je Jiří Horáček.

Kometa pod vedením Modrého získala 27 bodů z 15 zápasů a v tabulce je sedmá. Po nevydařeném úvodu sezony byl ambiciózní klub poslední.

Modrý působil v Česku jako hlavní kouč i v Českých Budějovicích, které v sezoně 2021/22 dovedl do semifinále play off a k zisku bronzových medailí. V následujícím ročníku ho ale v prosinci vedení klubu odvolalo a jen o čtyři dny později zamířil do Brna, kde obnovil spolupráci s Martincem.

Reklama