Hlavní obsah

Rohlíky na ledě? Je mi to jedno. Kdyby tak fanoušci věděli..., říká Rohlík

Pardubice

Výrazný vzestup nepřichází, zloba fandů sílí. Pardubičtí hokejisté si v dohrávce 6. kola extraligy připsali prohru 2:3 se Zlínem a v tabulce zůstali předposlední. Aktivita a střelecká převaha byly na nic. Naštvaní příznivci východočeského klubu nakonec házeli na led rohlíky. To aby ukázali na toho, kdo je podle nich viníkem nelichotivé situace. Generální manažer a trenér Pavel Rohlík...

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Trenér Pardubic Pavel Rohlík.

Článek

"Mně je to úplně jedno, možná to vadí mým rodičům, ale mně ne," komentoval protesty Rohlík. (Video čas 01:50)

Jeho tým se musel obejít bez produktivního Redenbacha i Sýkory, ale i tak si proti Zlínu brzo vynutil převahu. V šancích však domácí naráželi na jistého brankáře Kašíka.

Do závěrečného dějství šly oba týmy za smírného stavu 1:1. Záhy ale podnikli protiútok Říčka se zakončujícím Bukartsem, který dokázal dotlačit kotouč za Štěpánka. Zlín už mířil k vítězství.

Pardubičtí zápas přes sílící pískot a nadávky z tribun nezabalili, ale na zisk to nestačilo. "Já fanoušky respektuji, pravidelně se s nimi scházím a vnímám jejich náladu. Samozřejmě nejsou spokojení a dávají to najevo. Kdyby ale věděli, co musím po předchozím trenérovi všechno řešit, možná by se chovali jinak," okomentoval to Rohlík. Obšírnější komentář nepřidal.

Pardubice prvních pět kol vedl Peter Draisaitl, s týmem nezískal ani bod. Roli šéftrenéra Dynama pak převzal bývalý reprezentační asistent a legenda klubu Vladimír Martinec a spolu s ním tvoří realizační tým právě Rohlík, Michal Mikeska a Karel Beran.

Reklama

Související témata: