Hlavní obsah

Třinec zatím trenéry nedořešil, Kýhos smlouvu má

Obsazení trenérských postů u extraligových hokejistů Třince je zatím nejasné. I přesto, že dosavadní kouč Vladimír Kýhos má smlouvu ještě na příští sezonu, po čtvrtfinálovém vyřazení favorizovaných Ocelářů s Chomutovem existuje reálná možnost, že klub sáhne ke změně.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Trenér Vladimír Kýhos.

Článek

Ambiciózní Třinec znovu nedostál předpokladům. V základní části sice skončil druhý, ale už ve čtvrtfinále překvapivě vypadl s Chomutovem. Podle zákulisních informací je pravděpodobné, že kouč Kýhos neúspěch neustojí.

"K otázce trenéra mám v současné chvíli jedinou informaci, a to, že pan Kýhos má platnou smlouvu i na příští sezonu. Nic dalšího k tomu říci nemůžu," řekl ČTK mluvčí klubu Radim Sajbot.

Proti Kýhosovi nyní stojí jak sportovní neúspěch, tak nevraživost třineckých fanoušků, kteří mu dávají za vinu odchod oblíbeného útočníka Jiřího Polanského do Švýcarska v rozehrané sezoně. Zkušený centr se s Kýhosem rozhádal kvůli malému nasazování do hry a zamířil dohrát ročník do Oltenu.

Podle Deníku Sport by Kýhose u mužstva mohl nahradit bývalý třinecký útočník Václav Varaďa, který nyní vede reprezentační osmnáctku.

Reklama

Související témata: