Hlavní obsah

Troufalý kapitán Trávníček! Sílu svých pěstí ukázal i Hollwegovi

Přidali třetí výhru v řadě. Jakoby našli mistrovskou formu. Naposledy litvínovští hokejisté 3:1 udolali Plzeň. A kapitán Michal Trávníček měl v utkání 44. kola extraligy sílu i na box s Nicholasem Johnsonem a věhlasným bitkařem Ryanem Hollwegem.

Foto: Profimedia.cz

Litvínovský kapitán Michal Trávníček.

Článek

Oba Američany bez prodlev zmydlil. „Když nám stejný hráč potřetí za sebou vjede do gólmana a rozhodčí mi pořád říká, že nic, musel jsem nějak zareagovat," vysvětloval pro klubový web situaci před první rvačkou Trávníček. Vše bylo velmi rychle hotové...

Troufale si vyšlápl i na obávaného bijce Západočechů. „Hollweg si mě celé střídání hledal, tam to bylo jiné, věděl jsem o tom. Byla to jeho iniciativa," poznamenal Trávníček. I v tomto souboji měl navrch. Diváci mu připravili aplaus.

„Soupeř, když prohrává, tak to zkusí touhle formou, to je logické. Ale nenechali jsme se úplně do toho vtáhnout, poprali jsme se a šli od toho," uvedl litvínovský asistent Jiří Šlégr. „Bylo to vyhrocené. Litvínov si to pohlídal, dobře bránil a zaslouženě vyhrál," poznamenal k utkání jeho protějšek Ladislav Čihák.

Reklama

Související témata: