Hlavní obsah

Ujčík bude dál šéfovat disciplinárce hokejové extraligy

Praha

Bývalý útočník Viktor Ujčík bude i nadále v čele disciplinární komise hokejové extraligy. Trojnásobný mistr světa jí šéfuje přes dva roky, nově mu pomohou další bývalí hráči Leoš Čermák s Petrem Kadlecem, kteří nahradili dlouholetého člena Vladimíra Macholdu s bývalým rozhodčím Jaromírem Bláhou. Svaz o tom informoval v tiskové zprávě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Bývalý útočník Viktor Ujčík bude i nadále v čele disciplinární komise hokejové extraligy.

Článek

Ujčíkovo setrvání potvrdil dnes výkonný výbor Českého hokeje. "Jak vedení Českého hokeje, tak členové Asociace profesionálních klubů ledního hokeje vyjádřili s jeho prací spokojenost a přání, aby v čele komise pokračoval i v nadcházející sezoně. Jsem rád, že souhlasil a disciplinární komisi povede i nadále," uvedl šéf extraligy Josef Řezníček.

Spolu s osmačtyřicetiletým Ujčíkem, jenž nastoupil do funkce v červnu 2018, zůstali na svých pozicích i dva dosavadní členové komise Tomáš Jelínek s Liborem Procházkou. Čermák s Kadlecem jsou dvojnásobnými domácími šampiony s velmi bohatými extraligovými zkušenostmi. Kadlec je dokonce s 1250 starty rekordmanem v nejvyšší soutěži.

"Oba nasbírali v extralize spoustu zkušeností, které určitě využijí. Nastupovali na různých pozicích a reprezentovali rozdílné herní naturely, takže i z tohoto pohledu budou pro práci komise přínosem a oživením," prohlásil Řezníček.

Reklama