Hlavní obsah

Útočník Bahenský bude hostovat ze Sparty v Karlových Varech

Karlovy Vary

Hokejisty Karlových Varů posílil útočník Zdeněk Bahenský z pražské Sparty. Osmadvacetiletý litvínovský odchovanec, který v této sezóně vypomáhal i prvoligovému Kladnu, přichází na hostování do konce sezóny. Energii naopak opouští slovenský útočník Radomír Heizer, který se vrací do Banské Bystrice.

Foto: Profimedia.cz

Zdeněk Bahenský odchází hostovat do Karlových Varů.

Článek

Bahenský v této sezóně sehrál za Spartu 18 zápasů a vstřelil jednu branku. V dresu Kladna v druhé nejvyšší soutěži zaznamenal v 10 utkáních pět bodů za tři trefy a dvě asistence.

"Očekáváme od něj, že rychle zapadne do našeho týmu a začne se podílet na střílení branek. Chabá koncovka je náš největší problém," řekl generální manažer Karlových Varů Miroslav Vaněk, který jedná ještě o dalším doplnění kádru před sobotní uzávěrkou přestupů.

Bahenský by měl nastoupit za předposlední tým tabulky už v pátečním utkání 43. kola právě na ledě Sparty. V Karlových Varech už působil krátce v sezóně 2007/08, kdy při hostování z Litvínova sehrál za Západočechy 10 utkání a vstřelil jeden gól. Celkem má na kontě v nejvyšší soutěži 369 duelů a 107 bodů za 67 tref a 40 asistencí.

Sedmadvacetiletý Heizer přišel do Karlových Varů z Banské Bystrice před touto sezónou. Ve 33 duelech v české extralize zaznamenal šest bodů za dvě branky a čtyři asistence.

Reklama

  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice