Hlavní obsah

V extraligovém Kladně končí Toman, Bílek a Kafka

Hokejový obránce Milan Toman nebude v příští sezoně oblékat dres extraligového Kladna. Vedení středočeského klubu oznámilo, že stejně jako jedenatřicetiletý bek nebudou v týmu pokračovat ani útočníci Vítězslav Bílek a Petr Kafka. Většina kádru, který letos se letos po čtyřleté přestávce probojoval do nadstavbové části soutěže, bude ale pokračovat.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Obránce hokejistů Kladna Milan Toman oslavuje gól se spoluhráčem

Článek

"Milanovi i Víťovi děkujeme za odvedené služby, v Kladně odehráli pořádnou porci zápasů a sluší se jejich práci ocenit," uvedl sportovní sekretář Rytířů Martin Vejvoda na klubovém webu. Tomanovi ani Bílkovi Středočeši nenabídli novou smlouvu.

Kladno naopak využilo opce ve smlouvách u brankářů Lukáše Cikánka, Jana Chábery, u obránců Jana Piskáčka, Davida Růžičky, Vladimíra Kameše, Lukáše Kužely, Libora Procházky a u útočníků Marka Hovorky, Michala Dragouna, Jiřího Kuchlera, Martina Látala, Michala Lukáče a Jakuba Valského. I nadále je pod smlouvou kapitán Pavel Patera a bek Jiří Drtina.

Zástupci devátého týmu základní části extraligy momentálně podle Vejvody jednají o podmínkách nových smluv s útočníky Jaroslavem Kallou a Jiřím Bickem. "Zájem o oba samozřejmě máme a uvidíme, jak se postaví k naší nabídce," řekl Vejvoda.

Reklama

Související témata: