Hlavní obsah

Jágr měl obavy, jak se nová přítelkyně vyrovná s popularitou

PRAHA

Česká hokejová hvězda Jaromír Jágr tráví v poslední době hodně času ve východních Čechách. Z Broumovska je totiž nová přítelkyně nejlépe placeného hráče světa Inna Puhajková. Po vztazích s Ivou Kubelkovou, Nicol Lenertovou, Andreou Verešovou či krátké epizodě s Lucií Borhyovou okouzlila 34letou sportovní celebritu veřejnosti neznámá blondýnka.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Jaromír Jágr.

Článek

Jágr se také obával, aby jeho novému vztahu publicita na titulních stránkách bulvárních periodik neublížila. "Věděl jsem, že až se to zjistí, tak se o našem vztahu bude psát. Měl jsem jediné obavy, aby jí to neublížilo, protože na to není zvyklá," vyjádřil Jágr v dnešním rozhovoru s novináři obavu o svou dvacetiletou lásku. "Když člověk chodí se známou osobností, tak ty jsou na to zvyklé."

Jágrův současný objev však na svou tvář v novinách zvyklý není. "Je to holka, která s tím nemá vůbec žádné zkušenosti. Bál jsem se závisti a těch věcí okolo. Doufám, že to zvládne. Zatím to zvládá dobře a uvidíme, jak jí to vydrží," radoval se Jágr, že mediální zájem v jejich vztahu zatím nenadělal problémy. Sám musí pronásledování novináři snášet neustále. "Na některé věci se nesmí reagovat. Ale někdy to také nejde a občas se nechám vytočit."

Než se na Jágrův nový vztah přišlo, měl prý naprostý klid. "Poslední dva měsíce mě i bulvár nechal na pokoji. Někteří lidé se mě ptali, jestli ještě žiju," usmíval se Jágr. "Teď se to trošku zhoršilo, ale myslím, že za chvíli to bude pryč," dodal.

Reklama

  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  6 : 0 Kanada - Česko 6 : 0 dohráno
20240426T18 : 00:00+0200
Kanada vs. Česko
Kanada vs. Česko
Kanada
Česko
  Slovensko - Česko dnes 14 : 00
20240427T14 : 00:00+0200
Slovensko vs. Česko
Slovensko vs. Česko
Slovensko
Česko