Hlavní obsah

Malér zkušeného ruského hokejisty! Narazil do jiného auta, pak do semaforu a utekl od nehody

Nižněkamsk/Praha

Kontinentální liga měla o víkendu kvůli Utkání hvězd pauzu, takže hokejisté, kteří se sešlosti v Moskvě neúčastnili, užívali krátkého volna. Kapitán Nižněkamsku Stepan Zacharčuk si ale v neděli zadělal na pořádný malér. Podle ruských médií totiž třiatřicetiletý obránce způsobil dopravní nehodu, od které následně utekl.

Foto: Profimedia.cz

Kapitán Nižněkamsku Stepan Zacharčuk.

Článek

K nehodě došlo v neděli ve večerních hodinách v Nižněkamsku, kde podle záznamu z kamery řidič automobilu Toyota Land Cruiser 200 nejprve narazil do jiného vozidla, následně do semaforu a značky upozorňující na přechod pro chodce.

Poté, co auto vyletělo na obrubník, řidič z místa nehody utekl. Server Sport Business Online tvrdí, že šoférem měl být právě Zacharčuk, jenž hraje KHL už dvanáctou sezonu v řadě. Policie následně našla na místě nehody jen auto bez řidiče.

Samotný Zacharčuk se zatím k incidentu nevyjádřil. Nižněkamsk pak zveřejnil na svých stránkách krátké prohlášení, v němž potvrzuje, že vyšetřuje nehodu s možnou účasti svého hráče. Více oznámí až obdrží další informace.

Zacharčuk odehrál v KHL včetně play off přes 500 zápasů. Působil v Togliatti, Kazani, Nižném Novgorodu, Vladivostoku a před touto sezonou zamířil do Nižněkamsku. V 41 duelech probíhajícího ročníku zaznamenal čtyři góly a osm asistencí.

Reklama

Související témata: