Hlavní obsah

Jaroslavl - Čeljabinsk 1:2Sedlák přihrál na vítězný gól , Will přispěl 30 zákroky

Moskva
Aktualizováno

Útočník Lukáš Sedlák přihrál na vítězný gól a brankář Roman Will pustil jedinou z 31 střel v dnešním utkání Kontinentální hokejové ligy, které Čeljabinsk vyhrál na ledě Jaroslavle 2:1 v prodloužení. Traktor se znovu bodově dotáhl na lídra Východní konference i celé soutěže Magnitogorsk, který má ale tři zápasy k dobru.

Foto: Český hokej, Jan Beneš

Roman Will v reprezentačním dresu. Ilustrační foto.

Článek

Čeljabinsk prohrával od sedmé minuty a prodloužení si vynutil až 45 sekund před koncem třetí třetiny, kdy Will odjel na střídačku, aby umožnil hostům hrát v šesti. Parádní souhru zakončil Vitalij Kravcov.

Ve čtvrté minutě nastavení pak Sedlák šikovně přehrál obránce a zadovkou přihrál před branku skórujícímu Nicku Bailenovi. Běloruský obránce amerického původu vede s 32 body klubovou produktivitu (5+27) o bod před Nikitou Těrtyšným (18+13), Sedlák následuje coby nejproduktivnější Čech v soutěži s bilancí 14 gólů a 14 asistencí.

Asistencí se do statistik zapsal také obránce Libor Šulák z Vladivostoku, ale aktuálně nejslabší tým soutěže podlehl na domácím ledě Jekatěrinburgu 1:5.

Výsledky KHL
Chabarovsk - HK Soči 0:2,
Vladivostok - Jekatěrinburg 1:5 (za domácí Šulák 0+1),
Novosibirsk - Omsk 5:4,
Jaroslavl - Čeljabinsk 1:2 v prodl. (za hosty Sedlák 0+1),
18:30 Jokerit Helsinky - CSKA Moskva.

Reklama

Související témata: