Hlavní obsah

VIDEO: Spoluhráči způsobil těžký otřes mozku, pak chtěl ruský hokejista zbít i doktora

Do ukrajinského Doněcku zamířil teprve v říjnu, ani ne po měsíci si ale musí znovu balit kufry a hledat nové angažmá. Pětadvacetiletý ruský hokejový útočník Michail Anisin doplatil na své bláznivé řádění před nedělním duelem Kontinentální ligy v Ufě, kde nejprve v hotelu zbil svého spoluhráče, aby se pak v nemocnici v podroušeném stavu pokoušel napadnout i lékaře.

Opilý hokejista Michail Anisin

 
Článek

Anisin, jen 164 centimetrů vysoký a 68 kilogramů vážící hokejista, se na hotelu před utkáním v Ufě dostal kvůli dosud neznámým příčinám do rvačky s ukrajinským spoluhráčem Sergejem Varlamovem, jenž si z incidentu odnesl těžký otřes mozku, kvůli kterému musel být hospitalizován v tamější nemocnici.

Do ní následně zamířil i Anisin a na záběrech, které uveřejnil kanál NTV, je patrné, že je ve značně opilém stavu a s podlitinami pod očima. Vítěz Gagarinova poháru z roku 2012 s Dynamem Moskva se údery pěstí snažil napadnout lékaře i kolemjdoucí lidi, naštěstí ale neúspěšně.

Trenér Donbassu Doněck, jehož barvy hájí i čeští hokejisté Lukáš Kašpar, Václav Nedorost a Jan Kolář, Andrej Nazarov s agresorem okamžitě rozvázal kontrakt kvůli porušení disciplíny.

Doněck i díky jedné brance Kašpara vyhrál v Ufě 3:2 po samostatných nájezdech, zraněný Varlamov na ledě pochopitelně chyběl.

Reklama