Hlavní obsah

Hitlerův syn není i přes všimné v Růžičkově nominaci? Na internetu se lidé smějí aféře

Praha

Češi jsou po celém světě známí svou schopností dělat si legraci téměř ze všeho. Na internetu se krátce před začátkem domácího světového šampionátu v ledním hokeji objevila parodie na nedávnou aféru Vladimíra Růžičky. V hlavní roli je přitom Adolf Hitler z velmi často parodované pasáže filmu Pád Třetí říše.

Hitler zjistil, že syn není v nominaci, ačkoli Růžičkovi zaplatil

 
Článek

Roli Adolfa Hitlera ve filmu ztvárnil švýcarský herec Bruno Ganz. Exceloval zejména ve scéně, v níž mu jeho nejbližší spolupracovníci oznamují přibližující se spojeneckou armádu. Hitler, respektive Ganz se tak věrohodně rozčílí, že právě tuto scénu si velice často vybírají lidé bavící se parodiemi.

Vybral si ji i český vtipálek, který ji osadil titulky týkající se světového šampionátu. Hitlerovi spolupracovníci svému vůdci oznamují, že Rusko posílí Malkin, ale k českému týmu se nepřipojí Zbyněk Michálek, ani Radim Vrbata.

To ale vůdci nevadí, protože tak alespoň zbyde místo na jeho syna, jemuž místenku v reprezentaci sám zajistil, když poslal Vladimíru Růžičkovi „všimné".

Autor videa naráží na nedávnou aféru trenéra národního týmu, jemuž otec hokejisty Davida Palaščáka zaplatil dohromady půl miliónu korun za to, že jeho synovi dá šanci hrát ve Slavii.

Líbí se vám parodie na aféru trenéra Vladimíra Růžičky?
Ano, je vtipná
80,8 %
Ne, je trapná
19,2 %
Celkem hlasovalo 17341 čtenářů.

Reklama

Související témata: