Hlavní obsah

Bylo to úžasné! Fanoušci se radovali z výhry po nájezdech

Praha

Fanoušci zavítali do Riegrových sadů v Praze i na druhý duel českého týmu na hokejovém mistrovství světa. A nakonec to byla pořádně napínavá podívaná. Češi totiž museli o své výhře s Lotyšskem rozhodovat až v nájezdech. „Úžasné. Byly to nervy, ale bylo to úžasné,“ líčil jeden z příznivců českých hokejistů.

Anketa s fanoušky: Bylo to úžasné!Video: Sport.cz

 
Článek

„Paráda. Mohli jsme rozhodnout už druhým nebo třetím nájezdem, kdy padla tyčka, ale super. Frantík podržel," chválil výkon brankáře Pavla Francouze fanda v dresu českého výběru. „Náš tým získal patřičné sebevědomí, aby vyhrál," dodal směrem k příštímu souboji se Švédy.

Jeho kamarád vyzdvihl povedený vstup do turnaje: „Máme to dobře rozehrané. Buďme teď rádi za pět bodů. Kdo by to čekal před zahájením mistrovství světa." A co by poradil do dalšího střetnutí? „Hlavně hrát s takovým srdcem, jako hráli teď. Myslím, že když tam nechají nohy, tak to bude dobré."

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

Basketbal

Opava titul neobhájí

Opavští basketbalisté ligový titul neobhájí. Ve čtvrtfinále je senzačně vyřadila Ostrava, která vyhrála doma 86:85 a sérii ovládla 4:2 na zápasy.
NačítámNačíst další články