Hlavní obsah

Calgary má šest pozitivně testovaných hokejistů, duel proti Chicagu byl odložen

Utkání NHL mezi Chicagem a Calgary bylo kvůli vypuknutí koronavirové nákazy u šesti hráčů a jednoho člena realizačního týmu Flames odloženo. Vedení NHL v pondělí oznámilo, že hokejistům Calgary byly kromě duelu s Chicagem odloženy další dva zápasy proti Nashvillu a Torontu.

Foto: Sergei Belski, Reuters

Brankář Calgary Jacob Markström.

Článek

Podle posledních informací byli na covidový protokol umístěni útočníci Elias Lindholm, Andrew Mangiapane, Brad Richardson a Adam Ružička, obránci Christopher Tanev s Nikitou Zadorovem a jeden z členů trenérského štábu. "Všem pozitivně testovaným se prozatím daří dobře, jsou asymptomatičtí. Doufám, že všichni vydrží zdraví. Nedělám si obavy pouze o hráče, ale i o jejich rodiny, se kterými samozřejmě byli v kontaktu," řekl pro deník Calgary Sun generální manažer Flames Brad Treliving.

Vedení Calgary kvůli omezení šíření viru až do odvolání uzavřelo tréninkové centrum. Nejbližší duel by Flames měli odehrát v sobotu proti Columbusu. Data odložených zápasů prozatím nebyla stanovena.

Vedení NHL v dosavadním průběhu sezony odložilo kvůli koronaviru osm zápasů. V předchozím zkráceném ročníku bylo přesunuto na jiný termín 55 utkání.

Reklama

Související témata: