Hlavní obsah

Český obr se v NHL dočkal odměny. Zazpívala mu bývalá popová princezna

Praha

Za gól písničku, navíc svoji oblíbenou. Andrej Šustr moc gólů za Tampu Bay v NHL nedává, když se mu ale poštěstí, celý stadión poté uslyší vybranou skladbu autora branky. Pokud čekáte nějaký nářez od dvoumetrového a stokilového obránce, tak jste na omylu. Rodák z Plzně má v oblibě popovou blondýnu Britney Spears. Naposledy mu zazpívala v noci proti Detroitu, který Blesky porazily 5:3.

Foto: Chris O'Meara, ČTK/AP

Andrej Šustr (62) z Tampy Bay střílí gól Petru Mrázkovi (34) z Detroitu.

Článek

Přihrávka před branku a gól od brusle, který je připsán do statistik Šustrovi, taková byla fakta. V probíhající sezóně šlo o jeho třetí branku. Celkově osmou za pět let v NHL. Radost, objetí a Tampa vedla 2:1 na začátku druhé třetiny.

Když Andrej Šustr 9. března vstřelil druhý gól sezóny, rozhodl se, že potřebuje svůj vlastní song, který zazní jakmile dá branku. Když ale spoluhráči uslyšeli píseň od Britney Spears "Oops, I Did It Again," nestačili se divit.

„Před každým zápasem jsem se nemohl dočkat, až uslyším jeho píseň. Neměl jsem tušení, co to bude. Tohle bylo docela legrační, když to pustili, ale zasloužil si to," citoval server nhl.com obránce Victora Hedmana.

Protože šestadvacetiletý obránce často góly nestřílí, nebyli si spoluhráči jisti, co si vůbec vybral, Šustr si zvolil první kus, který mu v hlavě zahrál. A byla to Britney Spears, dřívější americká popová princezna. „Nemyslel jsem si, že bych z toho měl radost, když to uslyším, ale bylo to k popukání. On je takový typ člověka," dodal útočník Alex Killorn.

Reklama

Související témata: