Hlavní obsah

Jágr dal na trenéra. Piloval střelbu, ale chyběl mu brankář. A šel by snad i hlídat hranici

V přípravě se mu střelecky zrovna nedaří, dobrou náladu ovšem Jaromír Jágr neztratil. Na facebookový profil vypálil video z týmové akce Floridy v přípravném údobí před startem NHL. A na něm piloval právě střelbu. Ovšem bez hokejky.

Jaromír Jágr se zbraní v ruce.

 
Článek

Facebook v poslední době posloužil Jágrovi jako platforma pro vtipnou reakci na „fotky ze soukromí", ale i k žádosti o pomoc pro holčičku, která potřebuje dárce kostní dřeně. Naposledy se ale pochlubil videem z akce Panthers, kteří oblékli maskáče a šli se se zbraněmi vydovádět do terénu.

„Dva přípravný zápasy a ještě ani gól. Tak mi trenér povídá: ´Jdi trénovat střelbu´. Tak jsem šel," nasadil rozverný tón v doprovodném textu.

„Bohužel nebyl k dispozici brankář (teda já jsem ho aspoň neviděl), tak nevím, jak se mi dařilo," napsal dále a připojil smajlíka. A ve stejném duchu pokračoval, i když slovně se snažil změnit tón. „Teď vážně, kdyby naše armáda potřebovala, jsem připraven pomoci," pobavil publikum náznakem příslibu, že by se snad klidně stal i strážcem hranic.

Reklama

Související témata: