Hlavní obsah

Kanonýr Pastrňák se topí ve štěstí. Víc než zlatá medaile, víc než Stanley Cup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Senzační novinka letí do světa. Z hvězdného hokejového útočníka Davida Pastrňáka je tatínek. Sedmadvacetiletý rodák z Havířova se na Instagramu pochlubil narozením dcery. „Freya Ivy Pastrňák už je na světě. O tomto okamžiku jsme snili dlouho, nemohu být na své dvě krásné holky více pyšný," napsal na sociální sítě nejproduktivnější Čech této sezony NHL.

David Pastrňák pohledem skill kouče. Má vůbec nějakou slabinu? Řešíme v pořadu PříklepVideo: Sport.cz

 
Článek

Pastrňák v této sezoně na ledě zářil. Pak musel překousnout vyřazení Bruins v prvním kole play off a následně se kvůli zdravotním problémům omluvil i z letošního mistrovství světa. To skončilo propadákem v podobě osmého místa a fanoušci nespokojeně pobrukovali, že mohla hvězda Bostonu na šampionát přijet.

Důležitý okamžik v životě útočníka ale dostal přednost, je jasné, že chtěl být po boku své partnerce Rebecce. A teď se dočkal velkého štěstí. „Nemůžu se dočkat, až se budu koukat, jak jsi ta nejlepší máma pro naše malé zlatíčko," neskrývá radost Pastrňák. Před necelými dvěma roky se přitom musel vyrovnávat s obrovskou tragédií, kdy po pár dnech od porodu zemřel útočníkův syn Viggo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Pasta (@davidpastrnak)

Smutné období forvard bostonských Medvědů překonal a oddal se milovanému hokeji. V této sezoně byl druhým nejlepším střelcem základní části nejlepší hokejové ligy světa, s Bostonem pak trhal rekordy ohledně získaných bodů v NHL. V následném play off však Bruins zastavila Florida. Teď je jasné, že všechna zklamání jsou minulostí a Pasta se topí ve štěstí.

A gratulace k narození dcery se od zveřejnění příspěvku jen hrnuly. Už po pár hodinách dal lajk zprávě více než šedesát tisíc lidí. Fanoušků i hvězd ze všech možných koutů světa. "Pasto, gratulujeme," napsal například útočníkovi Bruins americký tenista John Isner.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.