Hlavní obsah

Když tiskovou konferenci naruší matka. Uznávaný kouč perlil

Columbus/Praha

Kvůli jeho temperamentu ho někteří hokejoví fanoušci příliš nemusí, většině příznivcům ale John Tortorella svým vystupováním imponuje. Ale hlavně; s koučem Columbusu se nikdy nenudíte. Šedesátiletý Američan naposledy pobavil novináře v pondělí při tiskové konferenci, když si telefonicky pohovořil s matkou jednoho z žurnalistů.

Foto: Profimedia.cz

Trenér hokejistů Columbusu John Tortorella.

Článek

Tortorella stál za stolečkem, na kterém ležely diktafony a telefony nahrávající jeho odpovědi. Jeden z telefonů začal už poněkolikáté vibrovat na znamení příchozího hovoru.

Dvojnásobný držitel Jack Adams Award pro nejlepšího trenéra sezony NHL najednou uprostřed odpovědi telefon patřící novináři Tomu Reedovi zvedl. Na druhém konci byla Reedova matka...

„Paní Reedová? Tady je John Tortorella. Máme zrovna tiskovou konferenci. To je v pohodě, radši si popovídám s vámi než s vaším synem," začal kouč Blue Jackets s konverzací, kterou přítomné novináře pobavil.

„Viděl jsem, že jste volala už několikrát a je od vašeho syna nezdvořilé, že vám nezavolal zpátky. V téhle chvíli je ale zaneprázdněný. Rád jsem si s vámi popovídal, mějte se hezky," zakončil Tortorella a následně se i on začal smát.

Reklama

Související témata: