Hlavní obsah

Ovečkin vyměnil hokejku za štětec. Jak se vám jeho dílo líbí?

Moskva/Praha

Začíná se už připravovat na novou sezonu NHL, v níž by se mohl dostat mezi historicky deset nejlepších střelců soutěže. Vždyť od Top Ten ho dělí pouhých dvaatřicet gólů, a tuto metu dokázal pokořit ve všech čtrnácti ročnících, které má v nejlepší hokejové lize světa za sebou. Kapitán Washingtonu Alexandr Ovečkin si však i během tréninku dokázal najít čas na dobrou věc.

Foto: Sport.cz

Hvězdný hokejový útočník Alexandr Ovečkin s obrazem, který za pomoci dětí namaloval.

Článek

Třiatřicetiletý ruský útočník na chvíli vyměnil hokejku za malířský štětec a společně se dvěma dětmi z mládežnické sledge hokejové ligy pomohl získat peníze pro projekt parahokeje v Rusku.

Vítěz Stanley Cupu z minulého roku a trojnásobný mistr světa namaloval za pomoci Viktorie a Nikity obraz, který v srpnu zamíří na výstavu a následnou aukci v Moskvě. Výtěžek z ní poputuje na konto juniorského sledge hokeje v Rusku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Первый этап творческой мастерской «Хоккей - мир ярких красок» подходит к концу! Сегодня на творческой встрече наша Вика вместе с @paraicehockey.ru , Никитой из команды @sledgehockey71 и Александром Овечкиным создали очередной шедевр🏒🖼 💝 #детскаяследжхоккейнаялига #парахоккей #крыльясоветов #живихоккеем #следжхоккей #следжхоккейкрыльясоветов #хоккейкрыльясоветов #хоккейкрылья #sledge #sledgehockey #hockey #кс #playhockey #sport #paraicehockey

Příspěvek sdílený ДСХК «Крылья Советов»МСК (@sledgehockey.ks),Čec 25, 2019 v 9:21 PDT

Reklama

Související témata: