Hlavní obsah

Panthers před hurikánem odvezou z Floridy hokejisty i s rodinami, z jejich haly bude sklad

Sunrise

Hokejový klub Florida Panthers pronajal letadlo, kterým své hráče a další zaměstnance dopraví i s rodinami a domácími zvířaty do bezpečí před očekávaným víkendovým úderem hurikánu Irma. Z Fort Lauderdale dnes odletí zhruba osmdesátičlenná výprava do Bostonu. Hráči budou moci využívat komplex ve Springfieldu, kde sídlí farmářský tým Panthers.

Foto: David Goldman, ČTK/AP

Hokejový klub Florida Panthers pronajal letadlo, kterým své hráče a další zaměstnance dopraví i s rodinami a domácími zvířaty do bezpečí před očekávaným víkendovým úderem hurikánu Irma. Guvernér státu Florida Rick Scott nařídil evakuaci půl milionu lidí z pobřežních oblastí.

Článek

"Když bude potřeba, můžeme tam zahájit kemp," řekl výkonný ředitel klubu Matthew Caldwell listu Miami Herald. "Doufáme, že to bude jen na pár dní a vrátíme se domů. Ale nevíme, co přijde," dodal.

Nabídku využijí například Vincent Trocheck, Alexander Barkov, Derek MacKenzie a Roberto Luongo. Do kádru Floridy patří od léta i český útočník Radim Vrbata.

Guvernér státu Florida Rick Scott nařídil evakuaci půl miliónu lidí z pobřežních oblastí. Hokejová hala Panthers BB&T Center v Sunrise bude sloužit jako sklad nouzového vybavení.

Reklama

Související témata: