Hlavní obsah

Skvělé střídání, ale mělo by skončit na správné lavičce, smáli se komentátoři

Tampa/Praha

Hráči Caroliny zvítězili na ledě obhájců Stanleyova poháru z Tampy díky gólu Martina Nečase 2:1 v prodloužení. Český forward byl vyhlášen první hvězdou zápasu, ale o jeho spoluhráči Jordanu Martinookovi se možná po utkání mluví víc. V první třetině totiž předvedl hodně nepovedený zákrok, kterým se teď baví fanoušci na sociálních sítích.

Foto: @ShutdownLine, Twitter

Martinook zahučel na střídačku Tampy hlavou dolů.

Článek

Zhruba v polovině první třetiny za bezbrankového stavu si kanadský útočník Martinook vyhlédl u mantinelu obránce Ryana McDonagha z Tampy, kterého chtěl levým ramenem dohrát. Jenže si nevybral správné místo ani vhodného protivníka.

McDonagh blížícího se útočníka viděl, odehrál puk a pak se ladným manévrem nárazu vyhnul. Martinook tak přepadl přes mantinel a zahučel hlavou dolů přímo na střídačku domácích.

„Skvělý způsob střídání, ale měl by skončit na správné lavičce," smáli se při opakovaných záběrech komentátoři utkání. Lidé na sítích se teď také baví na hráčův účet, ale Martinooka to asi příliš mrzet nemusí. Jeho Carolina porazila Tampu 2:1 po prodloužení a drží se na druhém místě Východní konference o bod za Floridou.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.