Hlavní obsah

Strkanice přerostla v hromadnou bitku. Crosby šel k zemi

Pittsburgh/Praha

Čtvrteční duel kanadsko-americké NHL nabídl parádní hokejovou bitvu mezi Pittsburghem Penguins a San Jose Sharks. Tomáš Hertl zářil a dvěma góly z úvodní třetiny si vysloužil ocenění první hvězdy utkání. Vyhecovaný duel nabídl i pikantní bitku, do které se zapojilo více hráčů. Jedním z nich byl i Sidney Crosby, který si nejprve zaboxoval a pak se poroučel na led. Žraloci porazili Tučňáky poměrem 4:0.

Foto: Charles Leclaire, Reuters

Do hromadné bitky ve třetí třetině mezi hokejisty San Jose Sharks a Pittsburghu Penguins se zapojil i Sidney Crosby.

Článek

Diváci v PPG Paints Aréně neměli mnoho důvodů k radosti. Jejich oblíbenci se nedokázali prosadit ani jednou, zatímco jejich soupeř ze západu USA po dvou gólech Tomáše Hertla a trefě Evandera Kanea z první třetiny dokráčel k pohodlnému vítězství.

Fanoušky Penguins tak ze sedadel mohla nadzvednout alespoň vyostřená situace ze třetí třetiny. V přerušené hře se obě pětky zvláštní způsobem postavily do řady a hráči se chystali si cosi vysvětlovat. Pošťuchování vyeskalovalo v hromadnou rvačku.

Pozornost na sebe strhl především kapitán domácích Sidney Crosby, který se pustil do křížku s obráncem Žraloků Brendenem Dillonem. A kanadský útočník mu na cestu do šaten poslal několik tvrdých pozdravů. Situaci vyřešil Micheal Haley, který hvězdu Pittsburghu rázně povalil na zem.

Chaos na hřišti nakonec vyústil ve více než 50 trestných minut. Ze střídačky se po protestech poroučel i kouč domácích Mike Sullivan. V závěru třetí třetiny Tučňáky definitivně dorazil gól Brenta Burnse.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články