Hlavní obsah

VIDEO: Češi při postupu v NHL trpěli. Klesla se napíchl okem na hokejku, Rozsíval nemůže mluvit

Chicago

Jak se už v sérii play-off NHL mezi Phoenixem a Chicagem stalo zvykem, ani tentokrát nevyvázli hráči Kojotů ze zápasu bez ošklivých zranění a nepříjemných modřin. Hrozivě vypadalo zejména zranění Rostislava Klesly, který se hned v úvodu zápasu okem napíchl na hokejku Brendana Morrisona.

Klesla se napíchl na hokejku soupeře

 
Článek
Fotogalerie

Zákrok Jimmyho Hayese na Michala Rozsívala

„Rusty", jak v zámoří překřtili českého obránce, pochopitelně ze hry odstoupil, ale už ve druhé třetině se na led vrátil s celoobličejovou mřížkou. Kvůli silnému otoku na oko téměř neviděl, nicméně neutrpěl žádnou tržnou ránu, takže se vyhnul šití.

„Pořád to bolí, musíme se na to teď podívat a snad to bude OK. Doufám, že není nic vážně poškozeno," řekl po zápase Klesla zámořským novinářům.

Bez újmy nevyvázl ani Michal Rozsíval, jenž se zranil po nárazu zezadu od Jimmyho Hayese ve třetí třetině. Následující přesilovku Kojoti využili a zpečetili vítězství. „Martin má pár stehů v puse. Měl velké problémy vůbec mluvit," přiblížil trable českého hokejisty kouč Dave Tippet.

Po zranění se vrátil do hry naopak centr Martin Hanzal, jenž nehrál od druhého zápasu. „Teď potřebujeme hlavně pár dnů volna. Máme dost hráčů, které v téhle sérii odehráli spoustu času. Musíme se dát dohromady a připravit se na Nashville," shrnul trenér vítězství Phoenixu v sérii nad Chicagem 4:2.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články