Hlavní obsah

VIDEO: Jágr je ohledně dalšího angažmá v NHL skeptický. Vidím to černě, tvrdí

New York

Ani Boston, ani Carolina a možná ani žádná NHL. Jaromír Jágr na svém facebookovém profilu v úterý uvedl, že svou budoucnost v zámořské soutěži "vidí černě". Legendární hokejista dále sdělil, že bližší podrobnosti o svém příštím angažmá zveřejní ve středu.

Jaromír Jágr přestává věřit, že najde v příští sezóně angažmá v NHL.Video: Facebook

 
Článek

Kladenský odchovanec odehrál poslední zápas v NHL 25. června, kdy se v barvách Bruins neúspěšně snažil zvrátit finálovou sérii play off s Chicagem. Medvědi mu novou smlouvu nenabídli, přesto to vypadalo, že jeho nová štace v NHL je pouze otázkou času. Jenže to se doposud nestalo.

Již pátého července se otevřel trh s volnými hráči, přesto se slavný křídelník s žádným klubem na spolupráci zatím nedomluvil. Na facebooku zanechal příznivcům skeptickou zprávu. „Co se týká mojí další práce tady v NHL, musím vám říct, že to vidím hodně černě," vzkázal Jágr prostřednictvím videa a zároveň ukázal na černé brýle, které měl v době příspěvku na očích.

Jde o další z Jágrových typických kulišáren, jak naznačuje smajlík v textu, nebo je vše míněno vážně? Na odpověď si jeho příznivci musejí nejméně do středy počkat...

Jednačtyřicetiletý útočník zahájil loňskou zkrácenou sezónu NHL v Dallasu, aby se následně přesunul do Bostonu, s nímž došel až do finále Stanleyova poháru. V základní části uplynulého ročníku nasbíral dohromady 35 bodů za 16 branek a 19 asistencí. Ve vyřazovací části pak přidal deset přihrávek.

Reklama