Hlavní obsah

Vždy připraven! Slovenský gólman předvedl zákrok večera, seděl přitom na střídačce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenský gólman Jaroslav Halák má v NHL momentálně parádní formu. Dokazuje to dokonce i tehdy, kdy nestojí na ledě. Jak? Je v pohotovosti i na střídačce, ze které předvedl v zápase New York Rangers proti Vancouveru (4:3) výstavní zákrok.

Foto: Danny Wild, Reuters

Slovenský gólman Jaroslav Halák ve službách New York Rangers.

Článek

Sedmatřicetiletý gólman sice v letošní sezoně nedostává v brance Rangers tolik prostoru jako jeho kolega Igor Šesťorkin, ale když už se mezi tyče postaví, stojí to za to.

V úterním utkání proti Calgary si připsal už svou šestou výhru z posledních šesti startů. Zvládl mimo jiné zlikvidovat i přečíslení soupeře dva na jednoho pár minut před koncem první třetiny.

Domácí zápas s Vancouverem, který byl v minulé sezoně Halákovým působištěm, však sledoval pouze ze střídačky. I na ní ovšem předvedl své pohotové reakce. V polovině třetí třetiny za stavu 3:2 pro domácí Šesťorkin nešikovně rozehrál a puk tak plachtil na střídačku. Z ní však Slovák lapačkou zasáhl a uchránil své spoluhráče před nepříjemnou ranou.

Rangers, i díky brance Filipa Chytila, nakonec porazili Canucks 4:3 a v tabulce Výhodní konference jim patří šesté místo.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články