Hlavní obsah

Bizarní vyvrcholení bitky! Hokejista vůbec neměl tušení, co právě spáchal

Québec/Praha

Oba jsou vyhlášenými rváči, vždyť třicetiletý Hubert Poulin v aktuálním ročníku nižší profesionální zámořské hokejové soutěže LNAH nasbíral ve 36 duelech už 186 trestných minut a o rok starší David Lacroix si v 26 zápasech odseděl 150 minut. Proto ani nepřekvapilo, když se do sebe při utkání Saint-Georges-de-Beauce COOL-FM a Sorel-Tracy Éperviers pustili pěstmi. Jejich bitka ale přinesla hodně netradiční a kuriózní závěr...

Souboj bitkařů měl bizarní konec

 
Článek

Šarvátka přitom trvala jen nějakých sedm vteřin. Lacroix si svého protivníka chytil za dres a několika přesnými údery ho poslal k ledu. Následně pak triumfálními gesty vyzýval domácí publikum k aplausu.

To Poulin se ocitl s dresem přetaženým přes hlavu na kolenou a vůbec neměl tušení, že bitka už je u konce. Právě naopak. Takže dál chtěl rozdávat údery pěstmi, jenže kvůli chrániči ramen, který měl přes obličej, vůbec neviděl, že už se nepere se soupeřem, nýbrž s čárovým rozhodčím, který do potyčky v jejím konci zasáhl.

Nebohého arbitra tvrdým zásahem pěstí do obličeje knokautoval. A nic mu nebylo platné, že šlo nejspíš o nedorozumění. Po osobním trestu na deset minut a rovněž do konce utkání pro něj zápas předčasně skončil.

Reklama

Související témata:
  Česko - Slovensko dnes 13 : 45
20240502T13 : 45:00+0200
Česko vs. Slovensko
Česko vs. Slovensko
Česko
Slovensko
  Česko - Finsko dnes 18 : 00
20240502T18 : 00:00+0200
Česko vs. Finsko
Česko vs. Finsko
Česko
Finsko