Hlavní obsah

Divočina na Slavii, hvězda se bouří. K tomu Hrouzek zažil doma šok

Praha

Na Slavii rozruch, doma nečekané zprávy. Trenér Luboš Hrouzek zažívá hektické období. Hvězdná posila z NHL zažila v šatně šok a hází mu vidle do postupových nadějí a milovaná Denisa vyjde s pravdou ven, žádná dvojčata, žádní kluci do lajny, na svět přijdou holky. Zpráva, která těžce zasáhla srdce slávistických koučů. Těšte se, je tu další díl populárního seriálu Lajna 2.

Jak byly zneuctěny brusle z NHL?Video: Sport.cz

 
Článek

„Luboši, tvoje žena mi zlomila srdce, vole, dobře, dobrý, to je v pohodě, ale že mně nach... do bruslí. Zneuctil si brusle, ve kterých jsem odehrál 87 zápasů v NHL," vystartoval Robin Guha na trenéra. A nejen na něho.

Hrouzek se musí vypořádat i s rozhodčími. Přišel s neortodoxním řešením, ten mu ale muž v pruhovaném nezbaštil. „Zavolej ochránce zvířat, po zápase se tady budou mučit zebry!" vzkázal slávistický trenér sudímu. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

Proč chtěl Hrouzek po zápase mučit zebry?

Svoji porci překvapení a emocí si pro duo Hrouzků přichystala i Denisa. Zašla ke kadeřníkovi a bylo rozhodnuto. Šla s pravdou ven.

„Já snáším vaše hovadství každý den. Lubošku, miluju tě, chci s tebou strávit celý život, ale nechci už žádnou poznámku, že bys byl radši, kdyby to byli kluci. Budou se jmenovat Jaromíra po Jágrovi a Dominika po Haškovi. A k porodu chci postup do extraligy, ať tady v šestinedělí nevládne žádná deprese," oznámila překvapení při večeři.

Šok. Deniska šla s pravdou ven.

Seriál scénáristy a dramaturga Petra Kolečka sledujte každé úterý na Stream.cz a Televizi Seznam. V první řadě seriálu se olympijský vítěz z Nagana a bývalý hráč NHL rozešel se svým klubem HC Slavia Praha. Rozhodl se odejít z Prahy a začít znovu na místě, kde by ho asi nikdo nečekal... V Havířově! Teď se vrátil do Prahy, bude excelovat?

V seriálu se představí známá jména. Vedle Jiřího Langmajera také Stanislav Šárský, Hana Vagnerová, Václav Neužil, Michal Suchánek, Tereza Vilišová, Tomáš Dastlík, Igor Bareš, Patrik Děrgel, Norbert Lichý a Zdeněk Piškula.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články