Hlavní obsah

Hodně drsný vtípek! Známý hokejista málem dostal infarkt, pak se smál na celé kolo

Bratislava/Praha

Na ledě ho jen tak něco nerozhodí, teď byl ale slovenský hokejista Marián Gáborík ve vteřině na nervy. Když mu bylo oznámeno, že mu ukradli jeho luxusní Lamborghini a to nakonec skončilo v řece, byla to pro hvězdu obrovská rána. Napětí naštěstí vydrželo jen do chvíle než prasklo, že se Gáborík stal jen terčem drsného vtípku jedné ze slovenských televizí. Příběh zveřejnila slovenská média.

Foto: Profimedia.cz

Známý slovenský hokejista Marián Gáborík se stal terčem drsného vtípku.

Článek

Gáborík si na začátku roku 2020 udělal radost a pořídil si luxusní vůz Lamborghini Urus, jehož základní cena startuje na dvou stech tisících eur, zhruba pět a čtvrt milionu korun. Moc dlouho se ale ze svého miláčka netěšil. Auto mu totiž měli ukrást zloději.

Alespoň si to tedy myslel sám známý hokejista poté, co byl kontaktován muži zákona, které najala televíze Markíza kvůli skryté kameře pro show 2 na 1. Gáboríkovi bylo oznámeno mužem, který se představil jako kriminalista, že mají nahlášeno, že byl jeho vůz ukraden. Na známého hokejistu šly mdloby a následně nastoupil k mužům zákona do vozu, aby jej odvezli na místo, kde měli hokejistův luxusní bourák najít.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

@mgaborik12 😂😂😂 Tak toto Adele a Danovi vyšlo! #2na1 #dnessledujem #tvmarkiza #skrytakamera #mariangaborik #auto #car #selfie

Příspěvek sdílený Televízia Markiza #tvmarkiza (@tvmarkizaofficial),Zář 13, 2020 v 11:53 PDT

Vše bylo ještě vyšperkováno příběhem, že došlo k pronásledování pachatelů a honička skončila tak, že Lamborghini našli v řece. Když Gáborík zahlédl, jak z řeky trčí zadek auta, málem dostal infarkt. Vše ještě umocnil fakt, že na místo dorazila televize Markíza. Gáborík si nasadil kapuci a snažil se zakrýt si tvář. „I Markíza je tu, nic dalšího už nepotřebuji," utrousila naštvaně hvězda.

Když ale z auta vystoupila moderátorka Adela Vinczeová, hokejista poznal, která bije. Bylo mu jasné, že se stal obětí krutého žertu. Na tváři se mu rozzářil úsměv, věděl, že jeho motorovému miláčkovi se nic špatného nestalo. Následně zavolal manželce, aby si postěžoval, co se mu stalo. A pak přišlo překvapení číslo dvě. Jeho žena Ivana totiž o všem věděla... Drsný vtípek měl nakonec šťastný konec.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
  5 : 1 Česko - Rakousko 5 : 1 dohráno
20240418T17 : 10:00+0200
Česko vs. Rakousko
Česko vs. Rakousko
Česko
Rakousko