Hlavní obsah

Hodně pokleslá zábava... Slovenský hokejista v šatně hlavou zničil televizi

Těžko říct, co tím chtěl dokázat, každopádně je teď na internetu terčem posměchu. Třiadvacetiletý hokejový obránce Dominik Jendroľ, který byl před čtyřmi roky součástí bronzového týmu Slovenska na světovém šampionátu juniorů, se hodně zvláštním způsobem rozhodl pobavit své klubové spoluhráče z Detvy působící ve slovenské extralize.

Foto: Profimedia.cz

Dominik Jendroľ se raduje se spoluhráčem Radovanem Bondrou z bronzu, který slovenští hokejisté získali v roce 2015 na juniorském MS.

Článek

Video je prý staré několik měsíců, ale na internetu bylo zveřejněno až během uplynulého víkendu, zachycuje Jendroľa vysvlečeného do půl těla v šatně Detvy.

Následně se rozběhne a ve výskoku zasáhne hlavou televizi zavěšenou na stropu kabiny. Elektronika náraz pochopitelně nevydržela. Spoluhráči se však výborně bavili, otřesený Jendroľ se pak ještě několik minut válel po podlaze.

„Bylo to ještě vloni v průběhu uplynulé sezony po tréninku. Televizor už byl rozbitý od míče, když jsme si jednou v kabině kopali. Navzájem jsme se s kluky popichovali, kdo tam vyskočí, když to bylo dost vysoko. Vyšlo to na mě," řekl Jendroľ pro cas.sk.

A odmítal, že by byl po nárazu otřesený, byť to tak na pořízeném videu vypadalo. „Nic se mi nestalo. Je to už dávno a šlo jen o srandu, nemělo se to dostat ven z kabiny. Nevím, kdo to teď vytáhnul. Netěší mě to, ale nebudu to řešit a pátrat po tom. Nejsem detektiv," uzavřel Jendroľ.

Reklama

Související témata:
  Třinec - České Budějovice dnes 17 : 00
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice