Hlavní obsah

Jediná cesta, jak dostat Česko z krize. K čemu vyzval kouč nároďáku mladé hokejisty?

Praha

S důležitým apelem na mladé hokejisty a hokejistky přišel Filip Pešán. Trenér národního týmu a šéftrenér Českého hokeje je vyzval, aby dodržovali vládní opatření a pokračovali v přípravě i v podmínkách, které aktuální pravidla umožňují.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Filip Pešán.

Článek

„Dodržujme, prosím, všechna nařízení, i když se nám mohou zdát omezující a nepříjemná. Je to jediná cesta, jak dostat Českou republiku z krize," vzkázal prostřednictvím videa.

„Špatné počasí či zavřené zimní stadiony pro vás nemohou být výmluvou. Další země nespí, poctivě pracují a připravují se na další části sezony. Nesmíme být výjimkou," vyzval Pešán hokejovou mládež.

Video doprovázejí ukázky, jak se mimo led připravují například David Pastrňák, David Kämpf, Ondřej Kaše a Filip Zadina, ale i světové hvězdy, jakými jsou Sidney Crosby, Brent Burns, Jordan Eberle nebo Ryan O´Reilly.

„Doufám, že se brzy setkáme na zimních stadionech," dodal Pešán.

Jeho video je součástí projektu „#HokejDoma: Trénuj jako hráči NHL", který připravilo oddělení rozvoje hokeje ve spolupráci s regionálními trenéry. Pravidelně doplňovaná videa jsou k dispozici na internetových stránkách Českého hokeje.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články