Hlavní obsah

Odhalená ruská ledová krása. Hokejistky nafotily kalendář

Něco pro popularitu? Ruská ženská hokejová liga (WHL) vydala kalendář na rok 2017. Před fotoaparát se dostaly nejvýznamnější hráčky soutěže. Místo boje o body hokejistky nakoukly do modelingu. Pro některé možná více nervozity než nerozhodný stav na konci poslední třetiny.

Foto: khl.ru

Hokejisty ruské ligy nafotily kalendář. Líbí?

Článek

„Abych byla upřímná, ještě se mě nikdo nezeptal, jestli bych chtěla být modelkou, ale lidé se mě často ptají, proč jsem se rozhodla být hokejistkou," řekla serveru khl.ru Ludmila Beljakovová.

„Naše rozhodnutí jsou v souladu s tím, co děláme, co nás zajímá, nejde o náš vzhled. Proč já a hokej? Snadné vysvětlení. Můj bratr a táta hráli hokej," dodala ruská útočnice.

Focení, chvíli jiný svět, poté hned na trénink. Polovina dne „modelky", druhá už zpátky ve své rutině - výstroj, led a dril. „Po focení jsme šly hned zpátky. Začátek dne byl takový holčičí - make-up, oblékaní, focení. Pak už zase dřina," dodala Beljakovová, která věří, že tento kalendář může zvýšit zájem o ženský hokej. „Doufáme, že se více a více holek zapojí do hokeje," přidal se kouč Alexej Čisťakov.

Reklama

Související témata: