Hlavní obsah

Trenéři v holínkách. Litoměřice a Slavia bavily fanoušky památnou hláškou z „Lajny"

"Zítra hrajeme s Litoměřicema. Víte, kde to je? Když se u Lovosic zahne do prdele, tak tam brzy dojedete!" těmito slovy hecoval Jiří Langmajer alias trenér hokejové Slavie Luboš Hrouzek v seriálu Lajna své svěřence. "Praví" červenobílí se v sobotu v Litoměřicích vskutku představili a domácí na památnou hlášku nezapomněli. Nutno říct, že celou záležitost pojali opravdu originálně.

Foto: Sport.cz

Svérázný trenér Slavie Luboš Hrouzek nejde pro ostrá slova daleko

Článek

Smysl pro humor českému národu rozhodně nechybí. Názorně to prokázali v Litoměřicích. Trenéři, hráči, funkcionáři, ale ani další členové organizace se rozhodně nenechali rozhodit a na úsměvnou seriálovou epizodu reagovali po svém.

Trenéři litoměřického týmu dorazili na rozbruslení stylově v holínkách a asistoval jim pytel se slámou. Mimochodem, ta nechyběla ani na střídačce domácího týmu.

Na jakékoliv zesměšnění druhé nejvyšší české soutěže však zapomeňte, všechny rekvizity s úvodním buly zmizely a utkání pokračovalo v tradičních kulisách. A domácí příznivci se bavili i čistě hokejovou podívanou. Borci obou týmů jim nabídli hned deset branek, z toho šest zapadlo k radosti většiny z nich za záda slávistického brankáře Michajlova.

Foto: Sport.cz

Trenéři Litoměřic přišli na rozbruslení v netradiční obuvi. Zdroj: HC Stadion Litoměřice

Povedenou akci ve stylu fotbalové Slavie, která plyšové krysy sparťanských fanoušků věnovala na charitu, završili i v Litoměřicích. Holínky od obou týmů budou vydraženy v rámci charitativní akce, jejíž výtěžek půjde na místní Hospic sv. Štěpána.

Foto: Sport.cz

Zástupci litoměřického klubu přinesli puky ve slaměném košíku. Zdroj: HC Stadion Litoměřice

A pro pořádek. Jak již bylo řečeno, Litoměřice porazily Slavii 6:4 a v tabulce jim patří lichotivé třetí místo. Prostě pro domácí povedený večer ve všech směrech.

Foto: Sport.cz

Holínky se po zápase vydražily. Zdroj: HC Stadion Litoměřice

Reklama

  Třinec - České Budějovice dnes 17 : 00
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice