Hlavní obsah

VIDEO: Jágr trefil holí olejovky a zachránil stařenku, na Jersey vyráží s novou vizáží

Reklamní spoty s Jaromírem Jágrem jsou postupně vypouštěny na svět. Tentokrát se kladenský odchovanec pustil do boje se zlotřilým zlodějem, který v potemnělé uličce neznámého města napadl stařenku. Nablízku ale strážil Jágr s iniciály JJ na prsou, tak jako hrdinové ve stylu Batmana či Supermana.

Jaromír Jágr v reklamě

 
Článek
Fotogalerie

Jágra čeká dnes zápas druhého kola vyřazovacích bojů v NHL, kde se bude snažit pomoci Philadelphii porazit podruhé New Jersey. A dovednosti z reklamního šotu by se mu hodily, už dva zápasy si nepřispal žádný bod, gól už nevstřelil pět utkání.

Ale v reklamě, kterou natočil pro sázkovou kancelář, ta poté poslala milióny kladenskému hokeji, tam se nemýlí.

Holí trefuje plechovku olejovek, ty přes několik přesných odrazů troufalého zločince, ten padá k zemi, stařenka s úsměvem dostává zpět svoji tašku, Jágr je spokojen se svojí prací a na nebi se rozzáří číslo „68".

Bude stejně úspěšný i v zápase, který se hraje ve Philadelphii a začíná v 1:30 středoevropského času?

Stačí trefit správně puk místo rybiček v plechu. Třeba mu pomůže nově oholená tvář, která vzbudila rozruch. "Chtěl jsem si oholit jen šedivá místa, nechci se barvit," usmíval se čtyřicetiletý Jágr. "V play-off se takové věci dělávají. Naposledy jsem ho viděl hrát v play-off proti Rangers, to měl bradku," přidal komenář Jakub Voráček. "Nikdy bych to neudělal, je to ošklivé, ale neříkejte mu to," usmál se Eric Wellwood.

Reklama

Související témata: