Hlavní obsah

VIDEO: Řežba ve druhé hokejové lize. Souboj Žihadel se Lvy okořenila hromadná bitka

Ani ve druhé hokejové lize není o dramatické situace nouze. Naposledy se o tom mohli přesvědčit diváci, kteří navštívili nedělní souboj mezi Moravskými Budějovicemi a Břeclaví (ve žlutých dresech). Koncovka zajímavého duelu se nesla v pořádně nervózní atmosféře, která vygradovala v 57. minutě hromadnou bitkou.

Hromadna bitka v utkání mezi hokejisty Moravských Budějovic a Břeclaví.

 
Článek

Břeclavští Lvi se v hale Žihadel představili v mistrovském střetnutí poprvé od sezóny 2007/08 a nakonec slavili vítězství 5:2. Zápas nabídl divákům řadu hezkých momentů včetně hattricku břeclavského obránce Dufka, to "nejlepší" ale přišlo v samotném závěru.

V 57. minutě nejprve dohrál Kadlec souboj u mantinelu bez puku, což se nelíbilo hostujícímu Bartošovi, který protihráče poslal nevybíravě k ledu. Následně došlo před zraky více než čtyř set diváků k strkanici, která vyvrcholila hromadnou rvačkou. Po ní hned šestice hráčů zamířila do šatny s trestem do konce utkání.

Zápas nakonec nedokončili domácí Lukáš Kovalský, Jiří Peroutka, Jakub Kadlec. Z hostujícího celku zase Martin Bartoš, Dominik Směřička a Jan Kurial. Všichni obdrželi trest na pět minut a do konce utkání.

Reklama

Související témata: