Hlavní obsah

Zbabělci nehrají hokej! Český reprezentant to na party rozjel s hvězdným Ovečkinem

Během ročního společného působení ve Washingtonu se z nich stali dobří kamarádi, a nic na tom nemění fakt, že český reprezentační útočník Dmitrij Jaškin už v nadcházející sezoně v týmu působit nebude. S hvězdným ruským hokejovým útočníkem Alexandrem Ovečkinem dál zůstává v kontaktu a vzájemně se navštěvují. Naposledy v tomto týdnu...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Dmitrij Jaškin v dresu české hokejové reprezentace.

Článek

Ovie s ženou Nasťou pozval Jaškina, rodáka z ruského Omsku, i jeho manželku Nadiu už před necelými dvěma týdny na oslavu prvních narozenin svého syna Sergeje.

Nyní si s manželkami společně vyrazili v Moskvě znovu, když přizvali i ruského obránce Washingtonu Dmitrije Orlova s jeho ženou Varvarou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

The Capitals' karaoke crew of the Ovechkins, Orlovs, and Jaskins put on a good show! (Video: @nadiya_one)

Příspěvek sdílený RMNB (@rmnb_blog),Srp 28, 2019 v 3:15 PDT

A podle dostupných záběrů se výborně bavili zejména u karaoke. Jaškin s Ovečkinem zpívali v Rusku velice populární hokejovou hymnu s názvem „Zbabělci nehrají hokej". Song, který byl složen už na konci šedesátých let minulého století, a řada ruských (i tehdy sovětských klubů) ho pouští na stadionech před začátkem zápasů.

Zatímco Ovečkin s Orlovem se za pár dnů vrátí do Washingtonu, aby se s týmem začali připravovat na novou sezonu NHL, Jaškin zůstane v Moskvě.

Capitals s ním totiž po sezoně neprodloužili kontrakt, zájem o služby účastníka posledních dvou světových šampionátu neprojevil ani žádný jiný zámořský tým, takže si Jaškin nakonec plácl s moskevským Dynamem a poprvé v kariéře si tak vyzkouší Kontinentální ligu.

Foto: Sport.cz

Alexandr Ovečkin (vlevo), Dmitrij Orlov (uprostřed) a Dmitrij Jaškin se svými manželkami.

Reklama