Hlavní obsah

Zlaté ručičky! Pastrňák ukázal, že neválí jenom s hokejkou na ledě, trumfnul i legendu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to prostě borec. Hokejový útočník David Pastrňák na exhibici před startem golfového turnaje D+D REAL Czech Masters předvedl, že je jedno, jestli má v rukou hokejku, nebo golfovou hůl, umí to s oběma. Kanonýr Bostonu Bruins totiž odpálil míček tak, že jen kousek ho dělil od přímého zásahu hole-in-one. Svým umem dokonce trumfnul i legendu tohoto sportu a největší hvězdu nadcházejícího turnaje Iana Poultera.

Foto: Profimedia.cz

Soustředěný výraz Davida Pastrňáka při odpalu.

Článek

Na Občanské plovárně se uskutečnila tradiční exhibice před prestižním turnajem D+D REAL Czech Masters, který se koná od 18. do 21. srpna ve Vysokém Újezdu nedaleko Prahy. Mezi sebou soutěžilo osm čtyřčlenných týmů, které byly poskládány z profesionálů i amatérů, mezi které se v tomto sportovním odvětví řadila i jedna z největších hokejových hvězd současnosti – David Pastrňák.

Hokejový kanonýr je velkým fandou golfu, který si rád s přáteli ve volnu vyrazí na green. Teď své umění s golfovou holí mohl předvést před kdysi pátým golfistou světa Ianem Poulterem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený D+D REAL CZECH MASTERS (@czechmastersofficial)

Střílelo se zhruba na 12 metrů vzdálený ponton a Pastrňák se ke svému prvnímu pokusu postavil hodně sebevědomě. I když byl zrovna po tréninku a ruce už mohl mít znavené, vůbec to na sobě nedal znát. Míček odpálil tak, že skončil v jamce, ze které se však odrazil pryč do vody.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený D+D REAL CZECH MASTERS (@czechmastersofficial)

Tentokrát to tedy za body nebylo, ale druhý pokus už byl úspěšnější. Celkem Pasta vystřelil svému týmu pět bodů, čímž trumfnul i slavného Poultera, který si body připsal pouze tři. Hokejku za golfovou hůl se ale asi útočník Bostonu v nejbližší době vyměnit nehodlá, takže se brzy zase můžeme těšit, jak bude po boku Davida Krejčího válet na kluzištích v NHL.

Reklama

  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  6 : 0 Kanada - Česko 6 : 0 dohráno
20240426T18 : 00:00+0200
Kanada vs. Česko
Kanada vs. Česko
Kanada
Česko
  2 : 4 Slovensko - Česko 2 : 4 dohráno
20240426T16 : 30:00+0200
Slovensko vs. Česko
Slovensko vs. Česko
Slovensko
Česko
  Slovensko - Česko dnes 14 : 00
20240427T14 : 00:00+0200
Slovensko vs. Česko
Slovensko vs. Česko
Slovensko
Česko